WordPress Bot Kullanımı (Siteye Otomatik Haber Çekme)

Wbots kullanımı


Wordpress Haber Çekme Botu Kullanımı

Sitenize hergün haber yazmakta zorlanıyorsanız bu bot sayesinde günde 10 tane haberi otomatik olarak çekebilirsiniz. 10 habere kadar ücretsizdir daha fazla haber eklemek için para ödemeniz gerekir. 

Başlamadan önce şunu da söliyim bu yöntem uzun vadede işe yaramaz sebebi de şudur. çektiğiniz içerikler kopya yazı olduğu için Google kopya içeriklerin üst sırada çıkmasını engeller uzun vadede kalıcı olduğunu sanmıyorum ama sitenize kendiniz reklam yoluyla kullanıcı çekerseniz o şekilde olabilir. Bu arada çok fazla denemedim onuda sölemek isterim. şimdi isterseniz hemen nasıl yapıldığını anlatayım..

WordPress Botu Nasıl Kurulur ?

Wordpress Botu nu bir site üzerinden yapıyoruz bu sitenin ismi WBots'dur. linke tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz. girdikten sonra her sitede olduğu gibi üye olmanız gerekiyor üye olduktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir panel çıkacak.

wordpress bot kullanımı
Site ekle wbots


Burdan Site ekle kısmına tıklıyorsunuz kocaman gösteriyor zaten karşınıza site adresi girme bölümü geliyor buraya kendi sitenizi ekliceksiniz bu site kesinlikle WordPress olmak zorunda başka sitede geçerli değildir. üst tarafında bilgiler yazıyor zaten eğer https yani ssl destekli bir site adınız varsa direk sitenizi ekleyin ssl yoksa yani sadece http yazıyorsa yandaki bölümünden http seçip ondan sonra sitenizi ekliyorsunuz siteyi eklerken sadece ismini ekliyeceksiniz https kısmı yanda yazıyor zaten örnek olarak www.siteadi.com yada siteadi.com şeklinde girin https olmadan..

Siteniz bir dosya içinde değilse sonuna / (slash) koymayın dosyanın içinde ise site adından sonra dosyanın yolunu yazıcaksınız ww.siteadi.com/dosyaadi  şeklinde zaten orda anlatılıyor. aşağıdada gösterdim sitemi bu şekilde ekledim..

wordpress bot site ekleme
WBots site ekleme
devam et dediğiniz zaman yükleme işlemini yapıyor ve altta sitenizin kategorilerini gösteriyor bu kategorilere haberler eklenicek sonradan da kategori ekleyip yenile diyebilirsiniz. bu kısımdan sonra ben devam edemedim çünkü siteniz daha önce eklenmiş dedi. 1 kere site ekleyebiliyosunuz onuda sölim internetten bulduğum resimlerle göstericem size aşağıda gördüğünüz.. Client dosyasını indir kısmına tıklayıp dosyayı bilgisayarınıza indiriyorsunuz.  daha sonra sitenizin kurulu olduğu ana dizine atıp devam et diceksiniz.


wordpress bot dosyası ekleme

kurulum işlemi bu kadar dır eklediğiniz siteye tıklayarak panele gidebilirsiniz. bu panel üzerinden çeşitli haber sitelerinden haberler ekleyebilirsiniz.

bot paneli
.

Benim anlatacaklarım bu kadardı aşağıda videolu anlatım dersi de mevcuttur sormak istediğiniz sorular varsa bize bu yazı altındaki yorumlar bölümünden soru sorabilirsiniz. herkese kolay gelsin

Bizi youtube kanalımızdanda takip edebilirsiniz : http://bit.ly/2PjNlaX

Wbots Kullanımı 







Yorumlar

Popular

codepen hazır kod yazma sitesi

Php dersleri 30 ÜYELİK SİSTEMİ

Php Web Sitesi Yapımı 10 Admin Paneli Konu Ayarları