Javascript İle İnstagram Gönderilerini Listelemek (İnstafeed.js) (Videolu Anlatım Mevcuttur)

javascript ile instagram gönderilirini listelemek
instafeed.js kullanımı

İnstafeed.js Eklentisi Kullanımı 

Bu dersimizde instagram akşını kendi oluşturduğumuz sayfada düzenli bir şekilde listelemeyi anlatacağım. hazırsanız hemen başlayalım..

Öncelikle eklentiyi bu adresten indirebilirsiniz. download bölümüne sağ tıklayıp dosyayı farklı kaydet diyerek bilgisayarınıza indirin..

daha sonra index.php dosyası oluşturun içine standart html kodlarını yazın ve indirdiğiniz dosyayı sayfaya dahil edin. </body> tagının hemen üstüne.

<script src="instafeed.min.js"></script>

Tabi bu kodun çalışabilmesi için jquery kütüphanesinide sayfaya dahil etmeniz gerekiyor. jquery kütüphanesini burdan indirebilirsiniz..

<script src="jquery-3.4.1.min.js"></script>

İd si instafeed adında bir div oluşturun..

<div class="container">
<div id="instafeed" class="row gallery"></div>
</div>

Birde son olarak bir tane boş bir js dosyası oluşturup bunuda sayfaya dahil edin. oluşturduğunuz bu dosyanın içine aşağıdaki kodları yapıştırın.

var userFeed = new Instafeed({
    get: 'user',
    userId: 'userid',
    limit: 12,
    resolution : 'low_resolution',
    template: '<div class="m-2"><a href="{{link}}" title="{{caption}}"><img src="{{image}}" /></a> {{comments}} {{likes}}</div>',
    accessToken: 'token'
});
userFeed.run();

yukardaki userid ve token bölümlerine kendi bilgilerinizi girmeniz gerekiyor öncelikle bu linke tıklayarak kendi instagram kullanıcı adınızı yazarak user id nizi bulabilirsiniz. token oluşturmak içinde bu sitedeki generate access token butonuna tıklayarak token kodunuzu alabilirsiniz..


bunları yapıştırdığınız zaman sayfayı açtığınızda gönderilerin listelendiğini görürsünüz tabi gönderilerin güzel gözükmesi için bootstrap kütüphanesini de sayfaya dahil etmeyi unutmayın. hepsi bukadar aşağıdan detaylı video anlatımıda izleyebilirsiniz proje indirme kodlarınıda aşağıda paylaştım herkese iyi çalışmalar dilerim..

 Proje İndirme Linki : https://yadi.sk/d/l3ID8-J3t5avMw

İnstafeed Eklentisi İle İnstagram Gönderilerini Listelemek













Yorumlar

Popular

Twitch Kanalınıza CHAT Paneli koymak Kolay Anlatım

OBS SAHNE GEÇİŞLERİNDE KASMA SORUNUNA KESİN ÇÖZÜM

PHP DERSLERİ 51 MYSQL'DE FOREİGN KEY KULLANIMI