Şirket Olmadan Yeni İnternet Üzerinden Ödeme Alma Yöntemi Api Entegreside Mevuttur (Payizor)

Payizor


 Slmlar Bildiğiniz gibi normalda bir alışveriş sitesi kurduğunuz zaman direk kredi kartıyla ödeme alamıyorsunuz. bunun için bazı şirketler var size kodlar veriyo tabi önce başvuru yapmanız gerekiyor .

Bu kodları sitenize entegre ettiğiniz zaman ödeme alabiliyorsunuz. tabi  kodları almak içinde size diyolarki şirketiniz varmı, esnaf belgeniz varmı diyolar.

 yoksa yine alamıyorsunuz. ama esnaf belgesi olmadan da bunu yapabileceğiniz bazı yerler var daha önceki videolarımda da anlatmıştım mesela sopsy gibi yerler var ama bunlarda sadece link olarak veriyor api entegresi vermiyor yani php ile kodlara müdahale edip ona göre işle yaptıramıyorsunuz.

 Bu yeni bulduğum sistemin ismi Payizor bu sistemde  şirket olmadan hem link olarak bağlantı alabiliyorsunuz hemde api kodlarını size veriyor şirket olmanıza da gerek yok tek yapmanız gereken uyelik başvurusu bu başvuruda sizden kimlik resmi isteniyor.

 diğer şirketlerde olduğu gibi bilgilerinizi verdiğiniz zaman direk onaylanıyorsunuz. bazı kişiler kimliğimi neden veriyim diye sorabilir eğer bir ödeme alacaksanız bu nerde olursa olsun vermek zorundasınız. bankalarda da geçerlidir zaten bizim burda yaptığım aslında sanal olarak ödeme alma yöntemi yapmaktır.

Üyelik işleminiz onaylandıktan sonra sistemdeki ürünler bölümünden direk ürününüzü ekleyip satışa başlayabilirsiniz. panelde direk görürsünüz zaten, api entegresi içinde çok basit bir dokuman mevcuttur. .

Bunuda dokuman sayfasında bulabilirsiniz. bu linkten döküman sayfasına ulaşabilirsiniz. ben denedim çalışıyor. sadece uye olurken vermiş olduğunuz site üzerinden bu işlemi yapabilirsiniz. siteyi önceden ayarlamanızı tavsiye ederim.

 bide sitenizin ip adresinide sonradan bildirmeniz gerekiyor dokuman sayfasında destek ekibinin maili mevcuttur. onlara mesaj atarak site ip adresinizi bildirin sitenizin ip adresini bilmiyorsanız hosting panelinden bulabilirsiniz. eğer bulamassanız hostingi aldığınız sitedeki destek ekibine söleyin yardımcı olurlar..

 yakında api entegresi ile ilgili bir video çekmeyi düşünüyorum.  Ayrıca prestashop, opencart, magento, WordpressWoocommerce siteleri içinde eklentileri mevcuttur. sormak istediğiniz kafanıza takılan yerler varsa bize burdan sorabilirsiniz herkese kolay gelsin..


Yorumlar

Popular

Twitch Kanalınıza CHAT Paneli koymak Kolay Anlatım

OBS SAHNE GEÇİŞLERİNDE KASMA SORUNUNA KESİN ÇÖZÜM

PHP DERSLERİ 51 MYSQL'DE FOREİGN KEY KULLANIMI